F
E
M
Ampliación IUAV
ARCHIVO
#NoConstruido

Ampliación IUAV

Amplicaicón UIAV 

Aquesta ampliació de la Universitat de Venècia va ser dissenyada el 1998 dins del marc d'un concurs que no va sortir mai endavant. Això no obstant, no ha impedit que el projecte es convertís en una important referència històrica publicada en diversos llibres d'arquitectura i treballs d'investigació.

El rpoyecto se basa en la idea de devolver la característica libertad veneciana al campus de la Escuela de Arquitectura de Venecia. La visión era integrar el edificio en el contexto existente, para “tener una especie de edificio nuevo que siempre ha estado ahí”, como mencionó Enric en su presentación al jurado.

Per consultar aquest o qualsevol dels projectes de l'Arxiu, contacta amb nosaltres a info@fundacioenricmiralles.com.

CART